Over ’t Kookpunt

Wat wij doen

Koken bij ’t Kookpunt is voor iedereen

Koken is niet moeilijk, iedereen kan het. Bij ’t Kookpunt gaat het om meer dan koken. Het gaat om mensen, verbondenheid en behulpzaamheid. Zo kan koken verbindend en bemiddelend werken, en kunnen er mooie dingen ontstaan. Wij werken met een leuk, enthousiast team dat graag de extra stap zet voor leergierige mensen.

Meer informatie
Afbeelding keuken
Meer over mij
Paul Rodenberg
Paul Rodenberg Chef & oprichter

Koken is mijn drijfveer. Koken is mijn manier om mensen in beweging te krijgen en creatief te laten denken. Een van mijn belangrijke leermeesters is Winston Drevers, zoon van de kok van prinses Juliana. Van hem heb ik geleerd dat koken leuk is en dat alles lukt als je het gewoon doet dan wel probeert. Zo maak je jezelf blij en zeker je gasten.

Koken is niet alleen gezellig en educatief; het verbetert ook de onderlinge sfeer. Tijdens het koken ontstaan persoonlijke gesprekken en leer je elkaar op een andere manier kennen. Zowel tijdens mijn kookworkshops als bij mijn werk bij de Culinaire Vakschool combineer ik koken en opleiden. Opleiden in de vorm van motiveren en stimuleren. Opleiden door te doen, de handen uit de mouwen, de lepel in de pan, het mes in de ui. Aan de slag!

Koken is niet moeilijk, iedereen kan het. Bij ’t Kookpunt gaat het om meer dan koken. Het gaat om mensen, verbondenheid en behulpzaamheid. Zo kan koken verbindend en bemiddelend werken, en kunnen er mooie dingen ontstaan. Wij werken met een leuk, enthousiast team dat graag de extra stap zet voor leergierige mensen.

Met het hele team lekker leren koken? Bekijk de mogelijkheden.