Vissoep

    • – olijfolie
    • – 2 grote uien
    • – 6 tenen knoflook
    • – 1 grote bos peterselie
    • – 400 gram tomaten
    • – 2 eetlepels tomatenpuree
    • – 500 ml schaaldierenbouillon (of visbouillon)
    • – 250 ml witte wijn
    • – 1400 gram vis-filets
    • – snufje oregano, tijm en tabasco
    • – zout en peper

Bereidingswijze:

Bak de uien in wat olijfolie met de knoflook voor enkele minuten,

Voeg de peterselie toe en bak rustig door voor 2 minuten,

Voeg de tomatenpuree toe en bak deze voor 1 minuut en voeg de tomaten toe,

Kook dit geheel voor 10 minuten rustig door en voeg de bouillon & de witte wijn toe,

Kook voor 4 minuten en voeg de vis toe en gaar de vis zonder de soep te koken,

Breng naar behoefte op smaak met tijm, oregano, tabasco, zout & peper.

Catering of kookles?

Neem contact op